Hypnosis Dance Academy neemt E-Dance onder hun vleugels


10-04-2019

'NIEUWS'
Na 12 jaar mooie E-Dance avonturen, waarin ik vol passie en overgave mijn hele ziel in het dansen, het lesgeven, het leiden van de dansschool, alsook het coachen van nieuw talent, heb gelegd, is het tijd om de fakkel door te geven.
Met veel trots op hetgeen ik samen met jullie bereikt heb, maar ook met een klein hartje, geef ik met volle vertrouwen mijn ‘kindje’ door aan Steve en Sally. Door gezondheidsredenen stopt voor mij het avontuur maar voor jullie kan het gewoon verdergaan. Steve en Sally nemen E-Dance onder de vleugels van hun Hypnosis Dance Academy en zodoende krijgen zij er een accommodatie bij waar jullie samen met hen je passie voor het dansen kunnen verderzetten in een vertrouwde omgeving.
We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk de lessen en de docenten hetzelfde te houden met natuurlijk ook nieuwe, toffe uitdagingen.
Ik wil jullie zeker nog bedanken voor de mooie jaren die we samen hebben beleefd. Mijn doel was om in een aangename, familiale sfeer de liefde voor het dansen maar ook het respect voor elkaar door te geven, en ik mag wel zeggen dat ik daarin geslaagd ben.
In die 12 jaar heb ik het geluk gehad om met zoveel mooie en getalenteerde dansers te mogen werken. Jullie hebben allemaal een speciaal plaatsje in mijn hart.
Je levenspad weet je nooit van tevoren en brengt je soms op momenten waarbij er moeilijke keuzes moeten gemaakt worden, maar elk moment, elke verandering moet je met een open hart ontvangen en geloven in een mooi nieuw pad om te volgen.
Ik wens jullie ook een mooi levens- en danspad toe.
Op 18 en 19 mei geven we er samen nog eens een ferme lap op tijdens ons dansfeest ‘The Greatest Show’ in zaal Ocar! Allen daarheen zou ik zeggen ;-)
Daarna is het zeker geen einde maar een nieuw begin voor iedereen. En ik ben blij dat ik het dansjaar op zo’n mooie manier kan afsluiten en wens jullie, samen met Steve en Sally heel veel succes!

Vele dansknuffels
Emilie


Praktische info:

- Ons jaarlijks dansfeest 'The Greatest Show' gaat zeker nog door op 18 en 19 mei in zaal Ocar te Rumbeke. Dan gaan we samen nog een laatste keer knallen op het podium!!

- De zomerkampen gaan gewoon door in de dansschool. Steve en Sally nemen die over. Je kan inschrijven via deze link https://forms.gle/dXsNc1FsxGYhPkTu8

- Wil je meer info rond de overname, dan kun je altijd contact opnemen met Steve en Sally op het nummer 0486/414 404 of via mail Turn on Javascript!

- Inschrijven voor het nieuwe dansjaar kan vanaf 6 mei 2019 online www.hdac.be of in Basecamp (Groenestraat 170B) aan het onthaal.

- Inschrijvingsdag dansjaar 2019-2020 in de dansschool (Langebrugstraat 11B) op zaterdag 29 juni tussen 9u en 12u (bancontact aanwezig)